Demontageservice

Wanneer je gedurende lange tijd in een huis hebt gewoond en geleefd is de kans groot dat je de handleidingen van verschillende meubelstukken door de jaren heen hebt weggegooid. Op het eerste zicht leken deze boekjes misschien een beetje overbodig, maar in het geval van een verhuis komen ze wel degelijk uitstekend van pas. Veel mensen hebben namelijk niet het vereiste inzicht om de meubelen die ze in huis hebben staan te demonteren en vervolgens terug zonder fouten in elkaar te zetten. Dat is vervelend, want het laatste wat je wil is allemaal nieuwe en vaak zeer dure meubelen moeten aankopen. De montageservice biedt je op dit vlak de perfecte oplossing. De montage van de meubelen gebeurt dan door professionele vakmannen die perfect weten hoe ze zonder schade te demonteren en terug in elkaar te zetten. Wil je graag meer te weten komen over de unieke voordelen van de demontageservice? Wij zetten ze graag even voor jou op een rijtje!

Voordelen van de demontageservice

Een beroep doen op de demontageservice die door verhuisbedrijven wordt aangeboden brengt diverse interessante voordelen met zich mee. Zo worden alle zorgen voor het demonteren van je meubelen uit handen genomen en bovendien worden ze tijdens het transport ook nog eens op optimale wijze beschermd tegen mogelijke schade. Door de montageservice aan te vragen als onderdeel van een compleet verhuispakket kan je dan ook altijd op beide oren slapen!

Zelf je meubelen demonteren?

Voor veel mensen zijn alle extra kosten die een verhuis met zich meebrengt eigenlijk teveel van het goede. Omwille van deze reden kiest men er dan ook veelal zelf maar voor om de meubelen te demonteren. Dat kan inderdaad op financieel vlak interessant lijken, maar er zijn wel een aantal factoren waar je maar beter rekening mee kan houden, namelijk:

  • Begin vroeg genoeg. Eén dag voor de verhuis beginnen met het demonteren van de meubelen in je huis is veel te laat. Meubelen die je niet noodzakelijk meer nodig hebt kunnen reeds uit elkaar worden gehaald en indien mogelijk reeds worden verplaatst.
  • Zorg er voor dat je geen meubels laat demonteren die je in je nieuwe huis niet meer gaat gebruiken. Veel mensen schakelen een demontageservice in voor alle meubelen in hun woning terwijl ze de helft meteen na verhuis weggooien. Dat is op zich geen probleem, alleen heeft het je meer geld gekost dan nodig was.
  • Let op! Wanneer je op maat gemaakte meubelen hebt in je oude woning kan het voorkomen dat deze in je nieuwe huis niet meer kunnen staan. Vraag eventueel het advies van een vakman om na te gaan of deze meubelen alsnog op bepaalde wijze in je nieuwe woonst kunnen worden geplaatst.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Veel mensen verhuizen het liefst zelf in België. De vraag is of zelf verhuizen stukken goedkoper is dan uitbesteden. Ontvang gratis & vrijblijvend tot 6 offertes van lokale verhuizers en ontdek het zelf. Door te vergelijken kun je tot wel 30% op de kosten besparen!