Klusjesman service

Zowel op als na de verhuisdag kan het voor veel mensen interessant zijn om een beroep te kunnen doen op de zogenaamde handyman service die door de meeste verhuisbedrijven wordt aangeboden. De kans is namelijk groot dat je door de jaren heen één of meerdere meubelen hebt aangekocht, deze hebt gemonteerd en het boekje hebt weggegooid. Dat is vervelend, want het meubel in diens geheel verhuizen is lang niet altijd een mogelijkheid. Door een beroep te doen op de handyman service van verhuisbedrijven kan dit probleem doorgaans op zeer eenvoudige wijze worden opgelost. Deze vakmannen hebben immers een perfect inzicht in de constructie van meubelen en andere onderdelen van je woning waardoor ze uitstekend geplaatst zijn om je heel wat zorgen en werk uit handen te nemen.

Wat kan een handyman service voor mij betekenen?

Het demonteren en terug monteren van meubelen is uiteraard niet het enige dat de handyman service voor je kan verwezenlijken, in tegendeel. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om deze vakmannen in te zetten voor het uitvoeren van kleine klusjes in huis. Denk hierbij niet alleen aan het ophangen en aansluiten van lampen, maar ook aan het ophangen van schilderijen, wanddecoraties en ga zo maar door. Verder kopen heel veel mensen die verhuizen ook nieuwe apparatuur waarvan ze niet meteen goed weten hoe deze aan te sluiten. Ook dan kan de handyman service je een oplossing op maat van je wensen bieden. Wanneer je, je intrek gaat nemen in een oudere woning is de kans bovendien ook meer dan bestaande dat er nog enkele herstellingen moeten worden uitgevoerd. Deze herstellingen zijn vaak erg klein, maar kunnen toch een doorn in het oog zijn van menig huiseigenaar. Je raadt het al, ook in deze situatie is een beroep doen op de handyman service perfect mogelijk!

Hoeveel kost een handyman service?

De kosten die voor de handyman service in rekening worden gebracht zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan:

  • Het aantal vakmannen waar je een beroep op wenst te doen
  • Het gebruik van eventueel gespecialiseerd materiaal (bij grote herstellingswerken)
  • De kostprijs van het vervoer (indien van toepassing)
  • Het aantal werkuren

Wanneer je wil besparen op de kosten van de handyman service is het dan ook altijd aan te raden om enkele karweien zelf op voorhand uit te voeren. Op die manier kan je het aantal vakmannen beperken evenals het aantal uren werk dat er in moet worden geïnvesteerd. Op deze manier blijft de handyman service voor iedereen meer dan betaalbaar.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Veel mensen verhuizen het liefst zelf in België. De vraag is of zelf verhuizen stukken goedkoper is dan uitbesteden. Ontvang gratis & vrijblijvend tot 6 offertes van lokale verhuizers en ontdek het zelf. Door te vergelijken kun je tot wel 30% op de kosten besparen!