Verhuiskaarten

Wanneer je wenst te verhuizen naar een nieuwe locatie zal je met heel veel verschillende zaken rekening moeten houden. Eén van de belangrijkste aspecten waar je bij stil moet blijven staan is iedereen verwittigen van de verhuis. Dit geldt niet uitsluitend voor bedrijven waar je één of meerdere diensten bij afneemt, maar uiteraard ook voor vrienden en familie. Om iedereen tegelijkertijd te kunnen verwittigen van de verhuis is het gebruik van verhuiskaarten aan te raden. Verhuiskaarten zijn zoals de naam reeds laat vermoeden kaarten die specifiek in het leven zijn geroepen om een verhuis kenbaar te maken. Ze zijn doorgaans vrij eenvoudig, maar kunnen ook voorzien worden van een foto of een leuk design.

Waarom gebruikmaken van verhuiskaarten?

Uiteraard kan je een verhuis op tal van verschillende manieren communiceren naar vrienden, kennissen en bedrijven. Je kan ze bijvoorbeeld allemaal gaan opbellen, maar dan is gebruikmaken van verhuiskaarten toch een behoorlijk stuk eenvoudiger. Op deze manier kan je immers iedereen tegelijkertijd verwittigen, bespaar je heel veel geld en ook met de kosten valt het bijzonder goed mee. Vooraleer verhuiskaarten aan te kopen is het evenwel altijd belangrijk om een lijstje op te stellen met bestemmelingen. Probeer de lijst te verdelen in drie verschillende categorieën, namelijk je vrienden, familieleden en bedrijven die op de hoogte moeten worden gebracht. Neem er voor wat dit laatste betreft ook gerust je periodieke facturen bij waardoor je er zeker van bent dat je geen enkele partij over het hoofd ziet.

Goedkope verhuiskaarten

Op het eerste zicht lijkt gebruikmaken van verhuiskaarten misschien financieel niet zo interessant, maar dat is het wel degelijk. Het formaat van een standaard verhuiskaart maakt het namelijk mogelijk om deze te versturen tegen een zeer voordelig prijskaartje. Daar komt ook nog eens bij dat je gewoon eenvoudig de naam en het adres van de bestemmeling kunt invullen waarna de kaart in kwestie klaar is om te versturen. Wil je er zeker van zijn dat je de verhuiskaarten aan kan kopen tegen een zo laag mogelijk prijskaartje? In dat geval is het altijd interessant om ze in grotere aantallen te kopen. Ook hier komt de lijst opnieuw terug. Door op voorhand een overzicht te maken van alle bestemmelingen ben je er zeker van dat iedereen een verhuiskaart ontvangt en zorg je er tegelijkertijd voor dat de prijs zo beperkt mogelijk wordt gehouden. Let wel, gedetailleerde verhuiskaarten met een mooi design en een foto kosten altijd meer dan standaard verhuiskaarten.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Veel mensen verhuizen het liefst zelf in België. De vraag is of zelf verhuizen stukken goedkoper is dan uitbesteden. Ontvang gratis & vrijblijvend tot 6 offertes van lokale verhuizers en ontdek het zelf. Door te vergelijken kun je tot wel 30% op de kosten besparen!