Verhuizen naar Ede

Mensen die gaan verhuizen naar Ede moeten eerst nog heel wat regelen. Hun huidige woning moet worden leeggehaald en de inboedel moet worden vervoerd naar het nieuwe adres. Wanneer dit is gebeurd kan je alles netjes uitpakken en kan je na het schoonmaken van je nieuwe woning pas echt aan een nieuw avontuur beginnen. Ook verhuizen naar Ede? Hou dan in ieder geval rekening met de volgende punten!

Gebruikmaken van een tijdelijke opslagruimte of niet?

Om een dubbele huur en andere dubbele kosten voor bijvoorbeeld water, gas en elektriciteit te voorkomen kiezen veel mensen die gaan verhuizen naar Ede er voor om gebruik te maken van een tijdelijke opslagruimte. Deze opslagruimte kan dan dienst doen als tijdelijk onderkomen voor je inboedel waardoor je perfect op het einde van de maand je vorige woning kan opzeggen om vervolgens op de eerste je intrek te nemen in je nieuwe huurwoning. Op deze manier hoef je geen rekening te houden met dubbele kosten, al zal je natuurlijk wel geconfronteerd worden met de huurprijs voor de opslagruimte. Wanneer je deze echter tot een periode van één maand kan beperken zal je hoe dan ook geld besparen. Bekijk ook de mogelijkheden van een verhuiscontainer.

Waar rekening mee houden bij een verhuizing naar Ede?

Wil je graag de belangrijkste punten waar je tijdens een verhuizing naar Ede rekening mee dient te houden even in een overzichtje geplaatst zien? Geen probleem!

  • Geef je adreswijziging tijdig door aan vrienden en familie
  • Laat je post gedurende zeker een maand doorsturen naar je nieuwe adres
  • Controleer of alle contracten op je oude adres zijn opgezegd
  • Controleer of alle nieuwe contracten op je nieuwe adres zijn afgesloten
  • Voorzie voldoende verhuizers voor de dag van verhuizing
  • Controleer of je over passend transport beschikt
  • Haal dozen, plakband en beschermingsfolie in huis

Door met bovenstaande punten rekening te houden ben je in ieder geval goed op weg. Een checklist maken met alles wat moet gebeuren tijdens en na de verhuizing is hoe dan ook eveneens geen overbodige luxe!

Compleet informatie overzicht

Bovenstaande is nog lang niet alles waar je rekening mee moet houden. Deze website is in het leven geroepen om jou zo goed mogelijk te helpen met je verhuizing. Maak gebruik van onze verhuisplanner en onze verhuischecklist. De verhuisplanner om een goede planning te maken de checklist om na te gaan of je niet iets belangrijks bent vergeten. Belangrijk om te weten is dat je je moet inschrijven bij de nieuwe gemeente (Ede dus). Vergeet je dit? Dan kun je een flinke boete oplopen.

Verhuisbedrijf Ede

Het kan goed mogelijk zijn dat je helemaal geen zin hebt om alles te regelen. Ook kan het zo zijn dat een fysieke beperking zelf verhuizen in de weg staat. Wat je in dat geval kunt doen is een verhuisbedrijf uit Ede inschakelen. De prijzen hoeven niet veel te verschillen in vergelijking tot zelf verhuizen. Gelukkig kun je via onze website meerdere prijsopgaven opvragen van lokale verhuisbedrijven. Je krijgt dan een beter inzicht in de kosten en kunt een weloverwogen keuze maken. Klik op de button hieronder en laat je gegevens achter. Ontvang vrijblijvend 6 verhuisoffertes in je mailbox en begin met vergelijken. Vergelijken levert je een besparing tot 30% op.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Veel mensen verhuizen het liefst zelf in België. De vraag is of zelf verhuizen stukken goedkoper is dan uitbesteden. Ontvang gratis & vrijblijvend tot 6 offertes van lokale verhuizers en ontdek het zelf. Door te vergelijken kun je tot wel 30% op de kosten besparen!