Verhuizen naar Enschede

Wanneer je van plan bent om te verhuizen naar Enschede staat er je nog een behoorlijk drukke periode te wachten. Alles van je inboedel moet worden ingepakt, meubels moeten uit elkaar worden gehaald, contracten moeten worden geregeld en ga zo maar door. Vooraleer de verhuizing naar Enschede aan te vatten is het dan ook beslist de moeite waard om rekening te houden met onderstaande punten.

Brief opmaken met aankondiging verhuizing

Het eerste wat je eigenlijk moet doen vooraleer je kan verhuizen naar je nieuwe woning is een brief opstellen waarin je aangeeft te zullen verhuizen en vanaf welke datum. Stel een adressenlijst op met mensen en bedrijven waar de brief heen moet worden gestuurd en doe dit op enkele weken voor de daadwerkelijke verhuizing. Zo voorkom je in ieder geval heel veel misverstanden. Lees verder op de pagina: verhuisbrief opstellen.

Speciale aandacht voor water, gas en elektriciteit

Het volgende punt waar je rekening mee zal willen houden heeft betrekking tot water, gas en elektriciteit. Deze moeten tijdig opgezegd worden op het oude adres en moeten vervolgens ook worden afgesloten voor je nieuwe woning. Probeer de opzegging en afsluiting zo te timen dat je geen of in ieder geval zo weinig mogelijk dubbele kosten moet betalen. Lees verder op de pagina: gas, water licht verhuizen.

Opstellen van een checklist

Een verhuizing doen zonder een checklist is vragen om problemen. Er komt tijdens deze periode zoveel op je af dat het absoluut noodzakelijk is om een goed overzicht te maken van de taken die uitgevoerd moeten worden. Ook de mensen die je zullen helpen tijdens de verhuizing opnemen in je checklist en planning is een absolute must. Bekijk hier onze complete verhuischecklist en onze verhuisplanner.

Zorg voor gepast transport

Lang niet iedereen beschikt over een bestelwagen die in staat is om een deel van je inboedel te verhuizen. Het huren van geschikt transport is dan ook zeer belangrijk om je verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen. Doe je een beroep op de diensten van een verhuisbedrijf, dan dien je met het regelen van het transport uiteraard geen rekening meer te houden. Meer informatie?:

Verhuisbedrijf Enschede

Soms is het verstandiger om een verhuisbedrijf in te schakelen door bijvoorbeeld een fysieke beperking. Een verhuisbedrijf kan de verhuizing snel en efficiënt regelen. Je hebt geen stress en het kost je amper moeite. Bovendien zijn je spullen verzekerd. Een ding is zeker, vergelijken kan nooit kwaad. Vergelijk via onze website 6 offertes van lokale verhuizers en bespaar tot wel 30% op de kosten. Geheel gratis en vrijblijvend. Klik op de button hieronder en vul het formulier zo goed mogelijk in. Ontvang tot 6 offertes in je mailbox en bespaar flink geld!

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Veel mensen verhuizen het liefst zelf in België. De vraag is of zelf verhuizen stukken goedkoper is dan uitbesteden. Ontvang gratis & vrijblijvend tot 6 offertes van lokale verhuizers en ontdek het zelf. Door te vergelijken kun je tot wel 30% op de kosten besparen!